Talouskerho Markka on Tampereen yliopistolla toimiva kerho, jonka tarkoituksena on tukea jäsentensä tietoutta talouselämästä ja rahoitusalasta erilaisten tapahtumien ja kerhohuonetoiminnan avulla. Markan jäseninä on runsaasti eri koulutusohjelmissa opiskelevia taloudesta kiinnostuneita henkilöitä.

Markka sopii aloitteleville sekä kokeneemmillekin sijoittajille ja talouselämästä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan kerhon toimintaan!

Markan tapahtumia:

EXCURSIOT

Talouskerho Markan tavoitteena on järjestää vuosittain jäsenilleen korkeatasoisia excursioita Suomen liike-elämän johtaviin yrityksiin, että instituutioihin. Ekskursiot ovat loistava mahdollisuus tutustua paikanpäällä erilaisten organisaatioiden toimintaan sekä ihmisiin. Viimeisimpiä ekskursioiden kohteita ovat oleet:

ja paljon muita!

SIJOITUSILLAT

Sijoitusillat ovat kuin vastakohta excursioille. Silloin liike-elämän ammattilaiset saapuvat vieraaksemme. Vieraaksi on saapunut toimijoita niin pankki- ja rahoitus, varainhoitohoito- kuin puhtaasti sijoitussektoriltakin. Sijoitusillassa on mahdollisuus suoraan kontaktiin ja keskusteluun vieraiden kanssa sekä saada ensikäden tietoa markkinakentältä.

SIJOITUSKILPAILUT

Sijoituskilpailussa ratkotaan kenellä on sijoittajan vainu kohdallaan. Markkalaiset ottavat mittaa toisistaan kuukauden ajan, jossa tuuri sekä vankka sijoitusosaaminen tuottavat mahdollisimman suuren loppupotin. Kunnian lisäksi sijoitusmestari on palkittu myös muhkealla pokaalilla.

Seuraa meitä sosiaalisissa medioissa!